Mi-s mandru…

da premieru meu, ca sprijina ambasadoru la nevoie!Se vede c-a dat la coasa si e calit la caldura…acu si pururea…
Pomeneste, Doamne, pe cei ce intru nadejdea invierii si a vietii celei ce va sa fie au adormit, parinti si frati ai nostri si pe toti cei care intru crestinatate si credinta s-au savarsit, si le iarta lor toate greselile pe care cu cuvantul sau cu fapta sau cu gandul le-au savarsit si-i aseaza pe ei in locuri luminoase, in locuri cu verdeata, in locuri de odihna, de unde a fugit toata durerea, intristarea si suspinarea, unde cercetarea fetei Tale veseleste pe toti cei din veac sfintii Tai. Daruieste-le lor si noua imparatia Ta si lmpartasirea bunatatilor Tale celor negraite si vesnice si desfatarea vietii Tale celei nesfarsite si fericite. Ca Tu esti viata si invierea si odihna robilor Tai adormiti, Hristoase, Dumnezeul nostru si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.
Cu sfintii odihneste Hristoase, sufletele robilor Tai, acolo unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit..

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Politichie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Mi-s mandru…

 1. Pingback: De ziua mea « Mustăţi lungi, gheare lungi

 2. Alex zice:

  Că bine i-ai mai pomenit, pomeni-le-ar numele…. P-aia cu verdeaţa s-o zici de două ori, să se sature şi ei de-aşa trufandale! 😀 (troscot, lăptuci, ştir şi mătrăgună)!

 3. shogunu' zice:

  Ştiu şi io cu Doamne-Doamne, da’ nu cre’că vrei să le pun pe blogu-ţi! Nu de alta, da’ dacă mă pornesc, crapă tencuiala la sfînta biserică şi nu se face, că naşu’ meu de cununie îi popă.
  Banzai!

  • psipsina zice:

   😆 grea căldura aiasta frateee! te apucară pomenile.
   ti pupă psi. aduc ș-o bere rece! tocmai ce-am gătat duzina și o programași pă mezu nopții, când o fi căldura mai mică…acu admir pomenirea-ți da nu văz arpacașu ăl fert cu nucă! 😯 și la colivă e criză????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s