Minutu si scoru

Stimati mireni,transmit cu evlavie de la stadionul Protoeriei din Ploiesti unde, in sfanta intelegere si dragoste de-aproape, se vor confrunta in teren echipele FC.Preacucernicii si FC.Osu Domnului.FC. Preacucernicii trimite in teren urmatorul unsprezece:Portar-Macarie,fundasi-Iradion,Ilarion, Neofit si Agachie.Mijlocasi la inchidere-Ghelasie si Cleonic.Atacanti-Partenie, Simeon,Stratonie si Valerian.
FC.Osu Domnului se prezinta cu urmatoarea echipa:Portar-Trifon.Pe linia de fund-Hariton,Vartolomeu,Ieronim si Manuil, fundas de acoperire.La mijloc-Haralambie si noua speranta Talasie.In atac-Fotie,Agatonic, Serafim si Teofil Calugaru .
Va arbitra ,cu duhu blandetii si intelepciune nemarginita, o echipa de arbitrii compusa din:La centru-preacuviosul Patapie Gura de Aur.La margine-Iosif sriitorul de cantari si cuviosul Samson primitorul de straini.Atmosfera in randul echipelor e calma, in tribune sunt aprox. o mie de fete bisericesti, care scandeaza indemnuri, intru mantuire, din Odavania Schimbarii la Fata si din Lasatului Sec la carne.Dragi enoriasi si alese fete , vremea nu prea tine cu noi. Sf.Ilie, binecuvantat fie-i numele, a programat pentru azi cateva reprize de ploaie si tunete .De la stadionul Protoeriei , a relatat cuviosul Virus Marturisitorul.
La oficiala

Reclame
Acest articol a fost publicat în Hazlii si nu numai. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Minutu si scoru

 1. psipsina zice:

  😆 preasfinte cuvios mărturisitoriul, nu mai pot de râs. iartă-mi păcatul că e pe jumătate mărturisit! 😉

 2. Mélanie zice:

  Virus, „pacatosule” care esti… 🙂

  Nu-i vorba de vreun carnaval, caci toti sunt îmbracati la fel, s-au inspirat cumva din celebrul serial „Belphégor”(fantoma Louvre-ului)?!… 😀

  O legenda crestina afirma ca „demonul-Belphégor” practica seductzia, transformându-se în femeie, apoi îsi alegea victimele si le propunea diverse mijloace de îmbogatire… 😉

 3. Mircea C. zice:

  Da preafericitul Daniel ii acolo ? Sau il asteapta pe Nasu si pe Razvan sa ajunga de la Piatra Neamt sa aleaga pentru nationala? Si nu zisesi scoru, macar la pauza !

  • Preafericitu vine la sfarsit cu cupa si medaliile.. :)) Cu Nasu nu se-mpaca deloc,ca-i pacatos…Cu scoru ,va informez mai spre seara..Sunt probleme de transmisie de la fulgerele lu Sf.Ilie… :))

 4. BlueRiver zice:

  Da care sunt antrenorii?… ca nu-i gasi pe lista.
  La de-ale bisericii nu ma bag, ca e pacat si sunt in post… si cica e mai pacat cu gandul decat cu fapta, asa ca m-am horatat sa fac, ca sa aibe ce sa-mi ierte la spovedanie 🙂

 5. Georgiana zice:

  viruse, imi cer scuze ca nu pot comenta la tine pe blog, da’ nu pot s’o fac! ma rad de ma stric :)) 😀 comentariile chiar nu-si au rostul. Sper sa ma ierti pentru asta, marturisitorule!

 6. Alexandru zice:

  Bre nea Viruse, să te ţii câte afurisenii vor transmite unii pe-aici! 😀 da mi-a plăcut ideea cu Sf. Ilie, responsabil pentru…transmisiuni şi starea vremii! Ar fi o idee bună şi pentru ăştia de la FRF!

 7. Georgiana zice:

  Si eu te iert c’ai lipsit ieri la apel! 😛 Ai fo’ la pescuit, este??

 8. Georgiana zice:

  Fir intins, Virusache!! hai că eu pun de mămăligă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s